Re-integratie en verzuimbegeleiding

 

Naast therapie en coaching ben ik actief op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie en adviseer ik bedrijven en organisaties op het terrein van casemanagement en schadelastbeperking.

Ik ben werkzaam als care manager van de Care Group. De Care Group  is een gecertificeerde Arbodienst  die landelijk werkt  met een netwerk van zelfstandig ondernemende  care managers. Doordat elke care manager  zelfstandig ondernemer is,  wordt de aanpak gekenmerkt door een proactieve en verzuimdoorbrekende aanpak, met korte lijntjes tussen Arbodienst,  care manager en klant.

Meer weten?   http://www.care-group.nl

De Care Group heeft bovendien een landelijke dekking van bedrijfsartsen.  Als expert op het verzuimgebied zorgt de Care Group  met een  eigen specialistennetwerk en korte  lijnen tussen alle dienstverleners, voor een adequate  schadelastbeperking voor de aangesloten organisaties.  De Care Group heeft daarmee alle mogelijkheden onder één dak. En meer dan dat. Zo levert de Care Group ook  mobiliteitsdiensten, mogelijkheden voor contractovername en een pakket aan verzekeringen op het gebied van verzuim.